Săculeț cu flori de lavandă

Life is beautiful like a lavender field!

Produse Gielle Lavanda Amore

Săculeț cu flori de lavandă

Săculeții pot fi utilizați pentru indepărtarea moliilor și a altor insecte, pentru menținerea calității țesăturilor și improspătarea acestora, în incăperi pentru mirosul proaspăt și efectele calmant-revigorante ale acesteia.


Utilizați saculeții de lavandă în dulapul cu haine, în perna de dormit sau -pur si simplu – în camera și bucurați-vă de efectele deosebite ale acestora.


Ii puteți pune in orice incăpere, chiar si în mașina dumneavoastră, în dressing, sifonier și în spații de depozitare.

 • Calitate: .

 • Metoda de obtinere: .

 • Zona geografica de provenienta: Maramures, Romania

 • Prezentare: .

 • Descriere olfactiva: miros caracteristic floral, aromatic, proaspăt

 • Pastrare: .

 • Date de sigurantă: a nu se lăsa la îndemâna copiilor uz extern; uzul intern se recomandă sub îndrumarea unui medic sau farmacist.

 • Avertisment: proprietatile, indicatii si modul de utilizare al produselor prezentate pe site-ul www.lavandaamore.com sunt bazate pe literatura de specialitate, carti, publicatii, site-uri web de referinta, etc Aceste informații sunt oferite cu scop informativ, ele nu constituie în niciun fel informații medicale și nu angajează responsabilitatea noastră.Pentru orice utilizare de uleiuri, extracte și pulberi de plante în scopuri terapeutice, va recomandam sa consultati un medic.

 • Recomand cu incredere! Uleiul esential de lavanda este unul cu un miros foarte puternic si relaxant. Este 100% natural si se poate folosi pur sau diluat in ulei caraus sau in cosmetice. Pret foarte bun raportat cu calitatea lui pura, astfel fiind un concurent pentru uleiurile esentiale americane care au pret de 4-5 ori mai mare. Eu personal il folosesc pentru relaxare si meditatie. Apa de lavanda este un foarte bun demachiant, improspateaza aerul din casa, din birou.

  Miha Pasca
  Cumparator

  Produse de calitate, bio. Recomand cu cea mai mare incredere!

  Gabriel
  Cumparator

  Organic, quality products made with love and care. Highly recommend!

  Nora
  Cumparator
  PRODUSE Gielle Lavanda Amore

  urmatorul produs

  Ținem mult la calitatea produselor, de aceea am ținut să nu erbicidăm deloc și suntem în procesul de conversie pentru certificare ecologică.

  Mai departe