Suntem Gielle Lavanda Amore

Life is beautiful like a lavender field!

Despre noi

Noi suntem Gielle Lavanda Amore

Suntem o familie care a revenit în România după 20 de ani de Canada și trăim un nou început prin dorința de a avea o cultură de lavandă, o plantă care ne-a fermecat prin mirosul ei îmbietor și calitățile ei tămăduitoare. Este fără doar și poate "aurul mov" de care ne-am îndrăgostit și noi, și de tot ce înseamnă o viață sănătoasă, în general.

Este și pasiune, este și business, tocmai de aceea ne aflăm astăzi aici, într-un domeniu în care, este nevoie de foarte multă muncă, atenție la detalii și ... răbdare.

Poate că nu este ușor, dar cu siguranță merită efortul. Ținem mult la calitatea produselor, de aceea am ținut să nu erbicidăm deloc și suntem în procesul de conversie pentru certificare ecologică. Oricum, este nevoie de puțin curaj să începi o afacere în România, de o minte limpede pentru a lua în calcul toate riscurile, dar mai ales de o armonie între minte și inimă, pentru a le alinia și pentru a-ți asculta vocea intuiției.

 • VIZIUNE

  Ținem mult la calitatea produselor, de aceea am ținut să nu erbicidăm deloc și suntem în procesul de conversie pentru certificare ecologică.

Istoric Lavanda Amore

Începuturile noastre pe tărâmurile mioritice sunt foarte entuziaste, deși nimeni nu știe ce muncă titanică este în spatele unei culturi de lavandă de cultură ecologică.

Am investit și investim în continuare în această cultură de lavandă situată foarte aproape de municipiul Baia Mare, în prima localitate la ieșirea dinspre Tîrgu-Lăpuș, în Groși.

Ajungi fix în 10 minute cu mașina la noi din Baia Mare, deși pare că faci o călătorie în timp, pentru că priveliștea de aici este absolut superbă. Se vede vârful Ignis, Creasta Cocoșului, Mogosa, Baia Sprie, iar la 5 km de noi este localitatea Dumbrăvița.

Terenul pe care l-am ales să plantăm am simțit pur și simplu, că ne-a fost nouă predestinat. În 2006 am cumpărat 24 de ari de teren, pe care nu fusese nimic cultivat de ani, poate de zeci de ani. Și a rămas așa până în 2015, când ne-am decis, în sfârșit, să facem pasul înapoi către casă. În primăvară, am cumpărat primii butași de lavandă, un număr de 4000 de plante, care după pregătirea terenului, i-am plantat.În 2016, după ce era clar că ne-am îndrăgostit de lavandă, am cumpărat teren, crescând suprafața plantată la 1 hectar. Am decis de la început că nu vom folosi chimicale, să menținem cultura ecologică, deși tranziția oficial către o plantație ecologică durează ani de zile, iar lupta cu buruienile este una foarte grea, sisifică. Dar noi ținem la calitatea plantelor, la sănătatea lor și implicit a noastră și a clienților noștri. Calitatea ESTE și ne dorim SĂ FIE, cartea noastră de vizită.


Plantația este de vârste diferite și am ajuns cu plantația inițială la maturitate și ne-am hotărât să extragem uleiul de lavandă, primul nostru produs. Cu fiecare lot de lavandă transformat în ulei, ne perfecționam cu credința că tindem să concentrăm miracolul lavandei în fiecare picătură de ulei. Ne dorim să ajungă la voi, lavanda și iubirea pe care noi o purtăm față de această plantă miraculoasă, lăsată de Dumnezeu pe pământ, aurul mov, așa cum mai este ea denumită. Despre beneficiile lavandei asupra sănătății dumneavoastră, pe larg, în capitolele ce urmează a fi scrise în continuare, cu emoție, muncă și iubire, nu degeaba ne numim Gielle Lavandă Amore, cu deviza “Life is beautiful like a lavender field!”


Plantatia este de varste diferite si am ajuns cu plantatia initiala la maturitate si ne-am hotarat sa extragem uleiul de lavanda, primul nostru produs. Cu fiecare lot de lavanda transformat in ulei, ne perfectionam cu credinta ca tindem sa concentram miracolul lavandei in fiecare picatura de ulei. Ne dorim sa ajunga la voi, lavanda si iubirea pe care noi o purtam fata de aceasta planta miraculoasa, lasata de Dumnezeu pe pamant, aurul mov, asa cum mai este ea denumita. Despre beneficiile lavandei asupra sanatatii dumneavoastra, pe larg, in capitolele ce urmeaza a fi scrise in continuare, cu emotie, munca si iubire, nu degeaba ne numim Gielle Lavanda Amore, cu deviza “Life is beautiful like a lavender field!”

Echipa noastra

Echipa de oameni talentati si pasionati

Este si pasiune, este si business, tocmai de aceea ne aflam astazi aici, intr-un domeniu in care, este nevoie de foarte multa munca, atentie la detalii si ... rabdare.

 • Pagarini Eleonora

  Fondator

 • Pagarini Giovanni

  Fondator

Clientii nostri

Beneficiile lavandei

Despre beneficiile lavandei asupra sanatatii dumneavoastra, pe larg, in capitolele ce urmeaza a fi scrise in continuare, cu emotie, munca si iubire, nu degeaba ne numim Gielle Lavanda Amore, cu deviza “Life is beautiful like a lavender field!”

Contact

Pentru informații și întrebări
 • Adresa : Str Lavandei 10, Grosi , Maramureș
  COD POSTAL: 432345

 • lavandaamore@gmail.com

 • 0753 358 127

  0753 358 129

Multumim. Mesajul a fost trimis!

© 2018 Gielle Lavanda Amore. Toate drepturile rezervate.